Wat is een NHG Bouwkeuring?

De Nationale Hypotheek Garantie is bekend in de financiële wereld en men heeft vaak  over  de Nationale Hypotheek Garantie gehoord of zelfs daarmee te maken gehad. Stichting WEW (Waarborgfonds Eigen Woningen) heeft richtlijnen opgesteld voor bouwexperts die bouwkeuringen uitvoeren. De Nationale Hypotheek Garantie(NHG) ook heeft als eis dat alle bouwkundige rapportages volgens  een basismodel  worden opgesteld. In het basis model van de NHG  worden de bouwonderdelen en de schil  van het object(woning) bouwkundig geïnspecteerd en beoordeeld volgens het bouwbesluit.

De conditiemeting volgens de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) geeft u als toekomstige koper  een duidelijk beeld van de huidige onderhoud staat en bouwgebreken. In een NHG Bouwkeuring worden aanbevelingen en een kostenraming gerapporteerd.

 

Voorbeeld NHG Bouwkeuring eisen

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft eisen gesteld aan hoe een bouwkeuring rapportage eruit dient te zien.Het standaard model van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) voorbeeld is bedoeld om bouwexperts erop te wijzen hoe zij een vastgoed(woning) dienen te toetsen. Om u een voorbeeld te geven toets hier op NHG en u ziet een voorbeeld van een basismodel conform de eisen van de NHG.

 

NHG Bouwexperts Vergelijken

Bij Bouwexpertisevergelijk kunt u makkelijk, overzichtelijk en snel NHG bouwkeuringen vergelijken van bouwexperts die volgens de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie(NHG) een bouwkundige inspectie uitvoeren. Wilt u weten wat een NHG bouwkeuring kost start een NHG bouwkeuring vergelijk en vind de beste NHG Bouwexpert.

 

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl