Mario Schoenmakers Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau

Mario Schoenmakers Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau heeft 11 beoordelingen en wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8.

Mario Schoenmakers Bouwkundig ontwerp- en adviesbureau is thuis in de particuliere woningbouw en projectontwikkeling, maar verzorgt ook utiliteitsbouw, renovatieprojecten en woninguitbreidingen.

Sinds 1997 heeft ons bureau een grote diversiteit aan stijlen laten zien. Wij begeleiden het hele proces, van eerste ruwe schets tot de oplevering. Bij voorkeur onderhouden wij nauw contact met de uitvoerend aannemer. Op die manier bent u verzekerd van een maximale esthetische en bouwtechnische kwaliteit.

Mario Schoenmakers zoekt binnen een project naar de balans tussen vorm, techniek en kleur. Een ontwerp heeft de juiste verhoudingen en gaat harmonieus op in de omgeving.
Ontwerpen van ons bureau laten een grote diversiteit in stijlen zien. Van strak en functioneel tot traditioneel en romantisch.

Mario Schoenmakers ontwerpt ook voor de zakelijke markt. Net als in de particuliere woningbouw is een intensieve inventarisatie van uw huidige bedrijfssituatie en uw plannen voor de toekomst het uitgangspunt.
Naast de praktische aspecten van ligging, indeling, uitbreidingsmogelijkheden, materiaalgebruik en bouwwijze, moet het uiterlijk van uw nieuwe locatie of bedrijfsuitbreiding ook de sfeer ademen van uw onderneming, met oog voor geschiedenis en branche.

Mario Schoenmakers is vaardig en ervaren in het voeren van overleg in verschillende overlegstructuren. Alle aspecten worden tot in detail uitgewerkt, zowel in de ontwerpfase als in bouw- en afrondende fase. Ook de uitvoering van uw bedrijfsuitbreiding of renovatie is zo in ervaren handen.

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon

Mario Schoenmakers

Certificaten / keurmerken / branchanchorganisaties

  • Bouwkundig ontwerper/ingenieur

Getoetst conform het Keurmerk Erkend Bouwexpert

Diensten die deze bouwexpert uitvoert

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl