Hoe werkt het voor de Bouwexpert?

Dagelijks zoeken opdrachtgevers hun Bouwexpert op Bouwexpertisevergelijk.nl. U als ingeschreven bouwexpert kunt op een groot aanbod van meer dan 50 bouwexpertises reageren. Wordt u de opdracht gegund, dan kan de opdrachtgever na de uitvoering van de bouwexpertise een referentie geven. Zo krijgen toekomstige opdrachtgevers een goed beeld van uw kennis en kunde als Bouwexpert waardoor u sneller opdrachten binnen haalt.

Wilt u bouwexpertise opdrachten ontvangen?,

Stel uw Bouwexpertises samen en schrijf u hier Gratis in en  ontvang opdrachten op maat.  

1. Uw profielpagina geeft vertrouwen

Proffesioneel: Uw profiel is uw online portfolio. Wilt u sneller opdrachten binnen halen is een goed opgestelde  profielpagina van groot belang. Na het gunnen van de een opdracht of tijdens een offerte traject worden uw profielgegevens vrijgegeven of gebruikt om de klant meer vertrouwen te geven.

2. Reageer op opdrachten

Ontvang eenvoudig Bouwkeuring opdrachten en ontvang offerte aanvragen binnen uw Bouwexpertise op maat. Gaat u mee in een offerte traject kunt u vragen stellen aan de opdrachtgever en de opdrachtgever aan de Bouwexpert. Door persoonlijke aandacht scoort u de opdracht sneller en houd u uw werkvoorraad beter op peil.

 

3. De opdracht wordt u gegund

Gefeliciteerd u heeft de opdrachtgever aan u weten te binden. Na een definiteve opdracht bij een bouwkeuring of een gegunde opdracht komen uw gegevens vrij voor de opdrachtgever en de gegevens van de opdrachtgever komen vrij voor u. Zodat u uw opdracht tot uitvoering kunt brengen.

4. Vraag een referentie

Na afronding van uw uitgevoerde bouwexpertise wordt uw opdrachtgever gevraagt een referentie af te geven. Een goede referentie draagt bij aan meer opdrachten en kan u onderscheiden van andere Bouwexperts.

 

 

 

                  Stel zelf uw abonnement samen

 

                    of bekijk de bedrijfsactiviteitenkaart en kies uw bouwexpertise

 

    

 

   

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl