Over bouwexpertisevergelijk.nl

 

Hèt onafhankelijk platform voor Bouwexperts

Bouwexpertisevergelijk.nl is het onafhankelijke platform om Erkende Bouwexperts overzichtelijk met elkaar te kunnen vergelijken. Van Bouwkeuring, Vastgoedinspecties, constructeur, Architect tot Bouwrecht advocaat en alles wat daar tussen zit aan Bouwexpertise kunt u vinden en vergelijken op bouwexpertisevergelijk.nl .

 

Doel Bouwexpertisevergelijk

Bouwexpertisevergelijk heeft als doel  inzicht te brengen in de diverse soorten bouwexpertises die u  nodig heeft voordat u met een nieuwbouw, verbouw of renovatie kunt starten. Voordat een aannemer, klusbedrijf of onderhoudsbedrijf zijn werkzaamheden kan starten gaan er vaak vele bouwexpertises eraan vooraf. Bouwexpertisevergelijk staat voor overzichtelijk, transparant vergelijken van erkende bouwexperts voor zowel de particulier als zakelijke markt. Eenvoudig en anoniem offertes aanvragen en vergelijken van Erkende Bouwexperts , zoals een Bouwkundig- inspecteurs, Architecten, constructeurs, bouwrechtadvocaten en vele andere bouwexperts.

 

Bouwexpertisevergelijk dè Unieke vergelijking

Een uniforme opbouw van de offertesn stelt de aanvrager in staat om alle onderdelen en prijzen op een objectieve wijze te vergelijken. tijdens het offerte traject kunt u kunt vragen stellen aan de Bouwexpert en de Bouwexpert kan vragen stellen aan u. Zo maakt u uiteindelijk een uniforme offerte vergelijking, en vind u de beste Bouwexpert met de juiste Bouwexpertise.

Heeft u uw keuze gemaakt? Pas dan worden u en de bouwexpert aan elkaar voorgesteld.

Door dit unieke vergelijking systeem kunt u anoniem vergelijken tot aan het gunnen van de opdracht. En zo wordt u nooit achteraf benaderd door andere aanbieders of onnodig véél gebeld.

 

Verdienmodel Bouwexpertisevergelijk

De diensten van Bouwexpertisevergelijk.nl zijn volledig gratis voor de consument en zakelijke aanvragers. In veel gevallen is het voor de bezoeker mogelijk direct Bouwexperts te vergelijken binnen enkele seconden voor een bepaalde soort bouwtechnische keuring of middels een unieke manier offertes te vergelijken voor een specialistische Bouwexpertise. Doordat onze Bouwexpertisevergelijk.nl voornamelijk mensen aantrekken die zich oriënteren op de woning markt, willen verbouwen of renoveren of een Bouwkundig probleem hebben en op het punt staan een Bouwexpertise dienst af te nemen, zijn wij voor adverteerders de uitgelezen plek om bepaalde diensten, bouwproducten, of bijvoorbeeld ICT oplossingen voor Bouwexperts  aan te prijzen.

Ten slotte voorzien wij diverse bedrijven van actuele tariefdata en marktanalyses en wordt ons onafhankelijke prijsvergelijkingsplatform voor Bouwexpertises bij diverse andere partijen ingezet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl