Keurmerk

Bouwexpertisevergelijk.nl hanteert twee keurmerken om de kwaliteit te waarborgen voor u als klant, namelijk:

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpertAlle aangesloten Bouwexperts worden voortdurend beoordeeld en dienen te voldoen aan de eisen die gesteld zijn door bouwexpertisevergelijk.nl. Het keurmerk Erkend Bouwexpert toetst een bouwexpert van Bouwkeurder, Constructeur, Architect tot bouwrecht advocaat en alle bouwexpertise die daar tussen zit op betrouwbaarheid en echtheid. Keurmerk Erkend Bouwexpert geeft u zekerheid van een Bouwexpert met de juiste bouwexpertise.

Meer informatie over het keurmerk Erkend bouwexpert

 

Onafhankelijk doorverwijzen bouwexperts

Onafhankelijk doorverwijzen BouwexpertsOnafhankelijk doorverwijzen moet beloond worden vonden wij als Bouwexpertisevergelijk.nl met een keurmerk. Hypotheek advisers, banken, Makelaars en andere tussenpersonen die een doorverwijzing doen naar Bouwexpertisevergelijk.nl,  doen dat met het oog uw belangen voorop te stellen. En om aan te tonen dat zij geen belang of financiële vergoeding ontvangen voor de doorverwijzing van een Erkend Bouwexpert. Zij hebben maar een doel u te bemiddelen met de juiste bouwexpert op het juiste moment zonder belangenverstrengeling.
Bij Bouwexpertisevergelijk start u als klant de vergelijking. U bepaald uiteindelijk op prijs, reviews en certificeringen welke bouwexpert u de opdracht gunt. U bepaald. Niet diegene die bij een doorverwijzing mogelijk belang kan hebben. Keurmerk onafhankelijk doorverwijzen is uw garantie dat u een onafhankelijke bouwexpert inschakeld bij een doorverwijzing voor een bepaalde bouwexpertise.

Meer informatie over het keurmerk Onafhankelijk doorverwijzen bouwexperts

 

Waarom een keurmerk?

Met het keurmerk Erkend bouwexpert controleren en toetsen  wij de kwaliteit van de aangesloten bouwexperts... Het keurmerk Onafhankelijk doorverwijzen bouwexperts geeft u de garantie dat uw contactpartij geen belangen bij de doorverwijzing heeft en bij het uitvoeren van de door u gewenste werkzaamheden die uit een bouwexpert vergelijking komen.

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl