Werkwijze spoed opleveringskeuring nieuwbouw

Stap 1: Haast? Vergelijk & boeken met spoed

 • Snel een opleveringskeuring nieuwbouw nodig? Vergelijk een spoed een opleveringskeuring nieuwbouw op prijs, certificeringen en klanten beoordelingen.
 • Zorg ervoor dat u de inhoud van de woning en eventuele bijgebouwen weet; u geeft het aantal m3 door bij het boeken van een spoed opleveringskeuring nieuwbouw. Zo heeft u een vaste prijs voor een spoed opleveringskeuring nieuwbouw en voorkomt u verrassingen achteraf.
 • Boek de spoed opleveringskeuring nieuwbouw opdracht. Uw gegevens komen direct vrij voor de Bouwexpert en de gegevens van de bouwexpert komen direct vrij voor u. Zo kunt u 1 op 1 snel een afspraak maken voor een opleveringskeuring nieuwbouw.
 • Spreek een datum en tijd af (op werkdagen) waarop u zelf aanwezig kunt zijn bij de opleveringskeuring nieuwbouw met de Bouwexpert.
 • U ontvangt een afspraak bevestiging van de opleveringskeuring nieuwbouw opdracht via de e-mail vanuit BouwExpertiseVergelijk.nl
 • Met spoed een opleveringskeuring nieuwbouw nodig? Vergelijk eerst uw spoed opleveringskeuring nieuwbouw. Boek de opleveringskeuring opdracht en kom snel in contact met uw BouwExpert.

 

       Direct vergelijken & boeken                           Spoed? Vergelijk & Boek

 

 

 

Wijzigen/annuleren: als u haast heeft bij een opleveringskeuring nieuwbouw of andere bouwtechnische keuring en u boekt een spoed opleveringskeuring nieuwbouw opdracht. kunt u de opleveringskeuring die snel ingepland moet worden niet meer wijzigen.

 

Voorwaarden Wanneer u een spoed opleveringskeuring nieuwbouw boekt dan leidt BouwexpertiseVergelijk.nl uw boeking door naar de aangesloten Erkende BouwExperts. BouwExpertisevergelijk.nl brengt door bemiddeling een spoed opleveringskeuring nieuwbouw opdracht tot stand tussen u en een van de bij haar aangesloten zelfstandig bouwkundigen. U verstrekt de zelfstandig bouwkundige dus de opdracht om de opleveringskeuring nieuwbouw voor u uit te laten voeren. Het uitgangspunt is dat binnen 24 uur een opleveringskeuring nieuwbouw wordt ingepland. Afhankelijk van meerdere partijen zal de bouwexpert zo spoedig mogelijk de opleveringskeuring nieuwbouw inplannen. Het netwerk van BouwexpertiseVergelijk.nl wordt gevormd door zelfstandig bouwkundigen die getoetst zijn aan het keurmerk Erkend Bouwexperts en/of ze persoonlijk gecertificeerd zijn. Zij staan garant voor het leveren onafhankelijk advies en kwaliteit bij een opleveringskeuring nieuwbouw.

Lees de algemene voorwaarden die gelden voor een spoed opleveringskeuring nieuwbouw (download Adobe Acrobat om de pdf te openen).

Stap 2: informatie verzamelen spoed opleveringskeuring nieuwbouw

Verzamel voorafgaand aan de spoed opleveringskeuring nieuwbouw specifieke punten die u wilt doorgeven aan de bouwkundige. Neem eventueel bouwtekeningen, verkoopbrochures mee of punten waar uw aandacht naar uit gaat. Zo bespaart u tijd en geld  en kan de BouwExpert extra op deze punten letten.

Stap 3: Snel opleveringskeuring nieuwbouw inplannen

 • Haast bij een opleveringskeuring? Boek zo snel mogelijk uw opleveringskeuring nieuwbouw. Hoe langer u wacht hoe lastiger het wordt dat ook een bouwexpert op de dag van oplevering kan. Immers bepaald de aannemer de opleverdatum en tijdstip.
 • U stemt met de Bouwexpert 1 op 1 af wanneer en hoe laat de spoed opleveringskeuring nieuwbouw wordt uitgevoerd.
 • U ontmoet de bouwexpert meestal voor de woning bij een spoed opleveringskeuring nieuwbouw.
 • Met de bouwexpert en de verkoper en/of verkopende makelaar inspecteert u visueel de bouwkundige staat van de gehele woning, meestal van boven naar beneden en van binnen, daarna buiten.
 • Bij een spoed opleveringskeuring nieuwbouw van een appartement keurt de bouwexpert in principe alleen het privé-gedeelte (eventueel beoordeelt de bouwkundige wel de gemeenschappelijke ruimten die vanuit het appartement zichtbaar zijn).
 • De bouwexpert verschuift geen meubels en voert geen hak- of breekwerk uit, zodat de eigenaar van de woning geen schade ondervindt.
 • Tijdens de opleveringskeuring nieuwbouw maakt de bouwkundige gebruik van verschillende hulpmiddelen en gereedschap. Zo beschikt hij, voor het beoordelen van een dak, over een ladder van 3,2 meter. Zijn vochtmeter gebruikt hij om mogelijke vochtproblemen te signaleren. Met een spiegeltje kan hij bijvoorbeeld de onderzijde van deuren of de bovenzijde van een dakkapel bekijken. Met een zaklamp komt hij in donkere hoekjes bijvoorbeeld op een zolder of in een kruipruimte. Wat de kruipruimte betreft, de bouwkundige beoordeeld tijdens de spoed opleveringskeuring nieuwbouw deze ruimte wanneer mogelijk en in ieder geval in de nabijheid van de vloeropening.     
 • Tijdens de rondgang in uw nieuwbouw kunt u al uw vragen stellen en krijg u persoonlijk advies.
 • De bouwkundige geeft u direct na de spoed opleveringskeuring nieuwbouw (zonder de makelaar, aannemer of bouw erbij) een korte toelichting van zijn constateringen en de gevonden gebreken.
 • De kosten van de spoed opleveringskeuring nieuwbouw betaalt u eenvoudig via een beveiligde omgeving (IDEAL) nadat u een betaalverzoek ontvangt als het opleveringskeuring rapport wordt ingediend.

 

 Stap 4: Spoed opleveringskeuring nieuwbouw rapportage  

 • Na de mondelinge toelichting tijdens en na de opleveringskeuring nieuwbouw stelt de bouwexpert een uitgebreid rapport op met daarin zijn bevindingen, de gevonden gebreken.
 • Zodra het opleveringskeuring nieuwbouw rapport gereed is wordt deze ingediend bij Bouwexpertisevergelijk.nl en ontvangt u een betaal verzoek van de uitgevoerde spoed opleveringskeuring nieuwbouw.
 • Via een beveiligde omgeving kunt u de Bouwexpert betalen en ontvangt u digitaal uw opleveringsrapport.
 • Na het ontvangen van uw opleveringskeuring rapport ontvangt u een verzoek om een klanten beoordeling af te geven via Feedback Company. Zo kunnen toekomstige klanten zien wat uw ervaring is met de Bouwexpert en BouwexpertiseVergelijk.nl
 • Heeft u haast? Vragen bij een spoed opleveringskeuring nieuwbouw en/of een  financiële of juridische vraag over een opleveringskeuring nieuwbouw, bel (085) 4014313

       Vorige pagina

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl