NHG en ISO gecertificeerd Bouwexperts Vergelijken

Bouwexperts die bouwtechnische keuringen regionaal en landelijk uitvoeren dienen hun bouwtechnische keuring rapportage conform de strenge eisen van de Nationale Hypotheek Garantie op te stellen. De Aangesloten Erkende Bouwexperts bij Bouwexpertisevergelijk zijn NHG gekwalificeerd. En kunt u bij een vergelijking voor een NHG bouwtechnische keuring ervan uitgaan dat u een bouwtechnische rapportage ontvangt die volledig geschikt is voor het aanvragen van een NHG Hypotheek.

Certificeringen vergelijken per Bouwexpert?

Bovendien kunt u de aangesloten Erkende Bouwexperts niet alleen vergelijken op hun prijs maar ook kunt u de Erkende Bouwexpert vergelijken op soorten certificeringen zoals bijvoorbeeld NEN-EN-ISO9001:2000, ISO 9001:2008, KOMO Procescertificaat, NEN-ISO 27001 of Nivre Registerexperts of hun branche organisaties. Bouwkundige bureaus die gecertificeerd zijn zoals een ISO Certificering staan vaak garant voor een werkwijze, wijze van rapporteren en advisering waarbij het optimaliseren van de toegevoegde waarde kan zijn voor een opdrachtgever.

Bouwkundige bureaus vergelijken op prijs en certificering en klant beoordelingen zorgt ervoor dat u als consument of als zakelijke klant een goede eerlijke vergelijking kunt maken.
     

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl