Contra expertise

Contra expertise bij gebouwschade vergelijken en krijg waar u recht op heeft bij uw verzekering.Verzekeringsmaatschappijen doen er zelf alles aan om schades door brand, water inbraak of anders niet uit te keren of zo min mogelijk. Schade-experts van de verzekeringmaatschappij komen de schade opnemen en bepalen namens de verzekering waar u recht op heeft. Uw belangen staan niet voorop maar de belangen van de verzekeringsmaatschappij(en).

Een Onafhankelijk Contra-expert die meestal door de uw eigen verzekering wordt betaald zal uw belangen behartigen en de hoogte van de schade die de verzekering heeft bepaald aanvechten als deze te laag is. Maar hoe weet u nu zeker of de onafhankelijke contra-expert die u inschakelt wel uw belangen voorop stelt immers wie betaald die bepaald. Omdat de verzekering uw contra- expert betaald wil niet zeggen dat hij of zij voor de verzekering maatschappij werken immers dienen contra experts zich te gedragen en aan hun gedragscodes te houden.

Contra expertise in de Praktijk

In de praktijk werk het vaak helaas anders. Er zijn Contra experts die later met extra hogen kosten komen omdat de verzekering niet alles wil betalen of dat in uw verzekeringspolis bepaalde voorwaarden opgenomen waardoor de kosten voor een contra expert niet geheel betaald gaan worden, maar u dat vertellen in het voortraject.


Contra expertise vergelijken waarom?

Om zekerheid te hebben op een goede Contra-expertise kunt u contra experts vergelijken regionaal of landelijk en per soort schade expertise. Vergelijk uw verzekering polis bij meerdere Contra experts, Vergelijk eventuele meerkosten als een verzekeringsmaatschappij niet alle kosten van de contra expertise wil betalen. Een vergelijk start u door uw polis voorwaarden op te sturen en een goede toelichting van uw lopende schade.
Een Contra Schade expert reageert online of hij of zij kosteloos voor u kan werken of dat u niet alles vergoed krijgt en wat daarvan eventuele meerkosten van kunnen zijn. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. U vergelijkt anoniem contra experts tot aan het gunnen van de opdracht. Uw gegevens komen pas vrij als u besloten heeft welke contra expert u graag persoonlijk wilt spreken. De uiteindelijke opdracht dient u met de contra expert gezamenlijk te realiseren. U geeft dus nooit een opdracht via Bouwexpertisevergelijk.nl. voor een contra expertise opdracht.

 

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl