Bouwexpertise aanvragen

Bij bouwexpertisevergelijk.nl kunt u naast het vergelijken van bouwkundige inspecties ook specialistische offertes voor verschillende bouwexpertises aanvragen en anoniem, uniform vergelijken. Bouwexpertisevergelijk is geen snelle offerte vergelijker. Ons doel is om een goede en betrouwbare offertes te realiseren voor zowel voor u als particulier als zakelijke klant. Goed vergelijken gaat samen met een goed onderbouwde offerte aanvraag en dit vergt net iets meer tijd. Tijdens een expertise offerte aanvraag kunt u vragen stellen aan de bouwexpert en de bouwexpert aan u. En zo komt u uiteindelijk tot een goede offerte aanvraag en kunt u uniform (gelijkwaardigeoffertes) vergelijken.  Bouwexpertises die u kunt vergelijken zijn: 

Bouwexpertise nog of weet u wat volgens bouwbesluit mag

Soorten Bouwexpertises te vergelijken:

 

Hieronder worden korte samenvattingen getoond van de verschillende bouwexpertises, u kunt doorop de link te klikken naar de verschillende expertise aanvragen navigeren van het vakgebied. Of u klikt hier voor alle expertise aanvragen op een rij.

 

Bouwkeuringen

Aankoop of verkoop van een woning, bedrijfspand nieuw of bestaand? Een bouwkeuring door een bouwkundig inspecteur geeft bouwkundig inzicht.  De aangesloten erkende Bouwexperts zijn de experts op het gebied van gebouwen inspecties. Vergelijk bouwkeuringen van aankoopkeuring, verkoopkeuring tot meerjarigeonderhouds inspecties en alles wat daar tussen zit. Vind erkende bouwexperts en vergelijk bouwkeuringen.
Alle bouwkeuringen op en rij hier

 

Collectieve bouwkeuringen

Samen sta je sterk als u gezamelijk bouwkeuringen aanvraagt. U staat sterker in het offerte traject en u staat samen sterker als u gezamelijk een bouwkundig inspecteur inschakeld die voor u bouwkundig de werkzaamheden controleerd tijdens diverse bouwfases. Collectieve bouwkeuringen aanvragen en vergelijken heeft voor u als voordeel dat u een project bouwkundige kunt aanstellen die voor u allen projectmatig bouwkundige inspecties uitvoerd. Collectief deelt u de kosten, Collectief staat u sterker naar de aannemer en collectief staat u juridisch sterker bij bouwgeschillen. Een nieuwbouwcoach voert diverse controles op maat uit maar u kunt ook collectief controles tijdens de bouw of collectieve opleveringskeuringen aanvragen en vergelijken.

Overzicht Collectieve bouwkeuringen

 

Meerjarige onderhoudsplanning (MJOP/MJOB)

Vergelijk meerjarige-onderhoudsplanningen door onafhankelijke erkende bouwexperts voor een vereniging van eigenaren(VvE), bedrijfspand, schoolgebouw of kerk. Een Meerjarige onderhoudsplanning (MJOP/MJOB) geeft u inzicht in de huidige staat van uw object maar ook voor in de toekomst.

Klik hier voor offerteaanvragen voor MJOP/MJOB expertises

 

Constructeurs & Constructie tekeningen

Constructeurs vinden en vergelijken voor een aanbouw, verbouw of nieubouw? Vind constructeurs die voor u een constructieberekening, constructietekening kunnen realiseren tot een complete omgevingsvergunning of wel bouwvergunning. Tijdens het offerte traject kunt u anoniem vragen stellen aan de constructeurs en de constructeurs kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijkVergelijk constructeurs bij Bouwexpertisevergelijk

Klik hier voor offerteaanvragen voor constructiewerk expertises

 

Bouwkundig tekenwerk

Een Architectenbureau, bouwkundig adviesbureau, bouwkundig tekenaar of constructeur  vergelijken voor bouwkundig tekenwerk? De aangesloten erkende bouwexperts kunnen voor u  het schetsontwerp,  bestek en de bijbehorende werktekeningen en detailtekeningen van plattegronden, gevels, kozijnen, raam- en deurpartijen realiseren. Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Bouwexpertsen en de Bouwexperts kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk bouwkundig tekenwerk.
Bouwkundig tekenwerkergelijk starten hier!

 

Architecten

Schetsontwerp, ontwerptekening, bouwtekening tot omgevingsvergunning een Architect vinen en vergelijken die uw plannen en uw wensen kan verwezelijken naar een omgevingsvergunning (Bouwvergunning).  Vertaal uw wensen (progamma van eisen) in een goede offerte aanvraag en start in een keer een vergelijking van meerdere Architecten. Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Architecten en de Architecten kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk Architecten.
Architecten vergelijk starten druk hier!

 

Specialistisch Bouwkundig Onderzoek

Specialistisch bouwkundig onderzoek (SOG of SBO) nodig na een bouwkeuring? Of u heeft bouwkundige problemen zoals scheurvorming, schimmels, houtworm. Bij Bouwexpertisevergelijk.nl kunt u makkelijk en overzichtelijk uw specialistisch-bouwkundig-onderzoeken aanvragen en anoniem vergelijken. Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Bouwexperten en de Bouwexperten kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk Specialistisch bouwkundig Onderzoek(en).

Specialistisch Bouwkundig Onderzoek vergelijk hier!

 

Contra expertise

Geschil met aannemer, klusser of uw heeft brandschade of waterschade en de verzekering betaald niet uit of schat de kosten volgens u te laag in? Vergelijk Contra Experts die u kunnen bij staan bij geschillen of gebouwschade. Start een vergelijking en vergelijk reacties van contra experts en kosten tijdens een offertetraject contraexpertise.
Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Contra experts en de Contra Experts kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk Contra expertise.
Klik hier voor offerteaanvragen voor contra expertise expertises

 

Juridisch bouwgeschil of probleem?

Geen rechtsbijstandverzekering bij een bouwgeschil of wilt u weten welke rechten u heeft als u retentierecht wilt plegen? Vergelijk bouwrechtadvocaten en/of bouwjuristen en haal uw recht? Leg uw probleem voor en vergelijk kosten Bouwrecht advocaten voor bijv. een 1e intake gesprek of hulp bij een juridisch schrijven? Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Bouwrecht experts en de Bouwrechtexperts kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk bij een geschil of conflict.

Klik hier voor offerteaanvragen voor juridische expertises

 

Bouwexpertises

Bouwexpertises zijn bouwexperts die een bepaald bouwexpertise beheersen bij bepaalde bouwkundige problemen, inspecties of geschillen. Om de juiste Bouwexpert te vinden voor uw probleem hebben wij als Bouwexpertisevergelijk.nl u als particulier en zakelijke klant een unieke site gerealiseerd waar u alle bouwexpertises kunt vinden en vergelijken. De aangesloten bouwexperts zijn getoetst door ons middels een keurmerk Erkend Bouwexpert waardoor u verzekerd bent van bedrijven met de juiste bouwexpertise. Middels een unieke manier van offerte aanvragen en vergelijken blijft u als aanvrager anoniem tot aan het gunnen van de opdracht. Tijdens het offerte traject  kunt u anoniem vragen stellen aan de Bouwexperts en de Bouwexperts kunnen vragen stellen aan u. zo komt u tot een uniforme offerte aanvraag en vergelijk en vind u de beste Bouwexpert binnen uw budget.

Klik hier voor offerteaanvragen voor bouwexpertises

 

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl