Over Bouwexpertisevergelijk.nl

Bouwexpertisevergelijk.nl  de nieuwste online marktplaats  voor het vinden en vergelijken van bouwexpertises in en rondom woningen en vastgoed objecten.  Bouwexpertisevergelijk.nl heeft als doel om een transparant en laagdrempelig platform te zijn voor ieder die een bouwexpert zoekt of het nu gaat om een bouwkeuring, Architect of bouwrechtadvocaat bij bouwexpertisevergelijk.nl vind u alle bouwexperts op een website.

Bouwexpertisevergelijk.nl werkt simpel: opdrachtgevers kunnen een vergelijking starten of het nu gaat om een bouwkeuring, Constructeur of specialistisch bouwkundig onderzoek.
Erkende Bouwexperts die ingeschreven staan bij Bouwexpertisevergelijk.nl brengen  een offerte (bod) uit waarna de opdrachtgever zelf makkelijk kan vergelijken. De opdrachtgever kan een bouwexpert beoordelen op prijs, certificeringen, branche organisaties en klanten beoordelingen voordat men tot een definitieve opdracht over gaat.

Verder kan de opdrachtgever een rapportcijfer uitbrengen zodra een bouwexpertise is uitgevoerd.
Zo hebben toekomstige bezoekers van bouwexpertisevergelijk.nl  een goed beeld van de kwaliteit van de bouwexpert die zij mogelijk in willen schakelen voor een bepaalde bouwexpertise.

Transparant, laagdrempelig  en onafhankelijk Bouwexperts vergelijken voor zowel zakelijk als particulier.

 

 

Veilig online betalen

iDeal MasterCard Meastro Visa Betaal veilig met een van bovenstaande betaalmiddelen.

*Betalingen vinden niet vooraf plaats

 

NHGNationale Hypotheek Garantie

 

Erkend bouwexpert

Erkend bouwexpert
 
 
 

Bouwexpertises

Bouwexperts

 

 Partners

 Klantenservice

Bouwexpertisevergelijk.nl


© bouwexpertisevergelijk.nl